Kontakt os på
86 144 333

Serviceydelser

B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS har mere end 10 års erfaring i rengøring af laboratorie- og medicinalfaciliteter i overensstemmelse med retningslinierne for “good manufactoring practice”.
Et andet område som kræver stor erfaring, er rengøring af skoler og børneinstitutioner, hvor der erfaringsmæssigt kræves stor fleksibilitet, da arbejdstiden ofte skal fordeles på eftermiddag, aften og morgen, af hensyn til fritidsbrugere og mødeaktivitet.
Endvidere udgør økonomien et væsentligt parameter for mange skoler og andre kommunale enheder, hvorfor vi altid vil fremlægge et rentabelt og realistisk budget for rengøringsfunktionen.

Gulvbehandling

B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS har stor erfaring i behandling af alle typer gulvbelægninger, herunder tæpper, vinyl- og linoleumsgulve, stengulve og trægulve.

​Rensning af tæpper højner helhedsindtrykket betydeligt i et kontorlandskab, når der fjernes pletter fra spild af kaffe, the, vin etc.

​Vi anbefaler altid, at rensningen afsluttes med en imprægnering (antismudsbehandling), som bevirker at resultatet holder længere, samtidig med at typernes levetid forlænges betydeligt.

For at sikre successiv vedligeholdelse af tæpper, tilbyder vi en plejeaftale på yderst favorable vilkår, evt. kombineret med periodiske behandlinger mod udladning af statisk strøm.

​Efter års slid trænger vinyl-, linoleums- og korkgulve under tiden til en grundrensning med efterfølgende polish- eller voksbehandling. Marmor-, terrazzo-, granit- og klinkegulve behøver jævnlige slibninger med diamant for at bevare den originale glød

​Vi udfører oliering af alle typer trægulve samt successiv pleje og vedligehold med bl.a. olieimprægnerede bomuldsmopper.

 

Vinduespolering og rengøring

Vinduespoleringsafdelingen hos B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS udfører vinduespolering af alle typer bygninger – gerne i et fast abonnement. Ved indgåelse af en abonnementsaftale udarbejder vi nøjagtige planer for hvor ofte poleringen udføres; månedsvis, kvartalsvis etc.

​Vi udfører endvidere specialopgaver indenfor vinduespolering, som omfatter polering af elevatorskakter og trappetårne. Hvis der kræves lift eller stillads, håndteres alle opgaver i forbindelse hermed.

​B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS udfører professionel rengøring af private virksomheder og offentlige institutioner, herunder kontorvirksomheder, rådhuse, skoler, institutioner, produktionsvirksomheder etc.