Kontakt os på
86 144 333

Medarbejderprofil

Der er intet rengøringsselskab, som er bedre end sine medarbejdere, men der er stor forskel på, hvordan medarbejdere rekrutreres, uddannes og plejes.

Den eneste reelle ”råvare”, som vi råder over, er vore medarbejdere. Det er derfor helt centralt i vores personalepolitik, at alle medarbejdere skal trives og have det godt med deres daglige arbejde.

B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS har udviklet en række væsentlige redskaber til instruktion og uddannelse, bl.a. flere uddannelsesbøger, som indgår i vores​ interne uddannelsessystem samt en velkomstmappe, som udleveres til alle nye medarbejdere i virksomheden. ​
Alle vore medarbejdere uddannes enten internt i vores firma​ eller eksternt via AMU- Centrene, for at opnå grundlæggende viden om kemikalier, metoder, maskiner, miljø, ergonomi og arbejdsmiljø.

Arbejdsledere rekrutteres internt og tilbydes successiv videreuddannelse i bl.a. psykologi, ledelsesprincipper og kundekontakt.

Vi stiller krav til grundlæggende danskkundskaber hos vore service- medarbejdere, som sætter dem i stand til at kommunikere med vore kunder og foretage korrekt aflæsning af rengørings instruktioner og produktblade.