Kontakt os på
86 144 333

Profil

B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS udfører professionel rengøring af private virksomheder og offentlige institutioner, herunder kontorvirksomheder, rådhuse, skoler, institutioner, produktionsvirksomheder etc.

​Et firma der tilbyder en lang række service ydelser, med høj kvalitet i fokus. Vi finder i samarbejde med dig ud af en løsning, der opfylder dine behov.

​Her hos os rådfører vi os altid med vores professionelle af rengørings midler, så det altid er det rigtige produkt med korrekte dosering der bliver anvendt.

​Vi har leveret kvalitets rengøring og andre serviceydelser til kommuner, offentlige institutioner og private virksomheder siden 1966 og beskæftiger i dag mere end 86 servicemedarbejdere, som servicere over 750.000 m2 daglig.

B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS har gennem de seneste år oplevet en særdeles positiv udvikling, som har placeret virksomheden centralt, når offentlige institutioner og større private virksomheder skal vælge leverandør af serviceydelser.

Kvalitets konceptet er ganske enkelt: Vore kunder skal som minimum have leveret den ydelse, der er aftalt.

​Vejen dertil er imidlertid knap så enkel, hvorfor brs miljøhar ansat inspektører, som udfører successiv kvalitetskontrol af samtlige kunder med faste, regelmæssige mellemrum og i nært samarbejde med de enkelte kunder.

B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS tilbyder i dag en bred vifte af serviceydelser, som sammen med vores miljøpolitik, medarbejderprofil og kvalitets styrings system er kortfattet beskrevet på hjemmesiden.

Vi ser frem til en positiv dialog med Deres virksomhed, hvor vi kan uddybe vores virksomheds profil – gerne ved et uforbindende møde hos Dem eller os.