Kontakt os på
86 144 333

Miljøpolitik

B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS vil aktivt medvirke til at reducere belastningen af arbejdsmiljøet samt det omgivende miljø i naturen omkring os.

Det er et fælles ansvar, men vi mener, at rengøringsbranchen bærer en stor del af, pga. den traditionelt store anvendelse af rengøringskemikalier i det daglige arbejde.

Derfor kræver det en bevidst indsats i valget af kemikalier og arbejdsmetoder samt uddannelse i brugen heraf.
Som et af de eneste rengøringsselskaber i Danmark udarbejder BRS MILJØ således altid en individuel miljøhandlingsplan som supplement til vores overordnede miljøpolitik, når der fremsendes tilbud på rengøringsopgaver.

Den officielle miljøpolitik revideres hvert år og kan rekvireres ved henvendelse til B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS.
Miljøpolitikken fordrer bl.a. anvendelse af den mildest mulige kemi til opgaven, grundig uddannelse i brugen af remedier og kemi, genanvendelse af klude, skind, moppegarn mv. samt en indkøbs- og tilbudspolitik, som placerer B.R.S. SYSTEM-RENGØRING ÅRHUS ApS blandt de mest miljøvenlige rengøringsselskaber i Danmark.

Arbejdsmiljøet for vore medarbejdere er helt centralt i valget af kemikalier, metoder og udstyr, hvorfor vi har udviklet vores egne rengøringsvogne og andet udstyr med korrekt, ergonomisk betjening – til glæde for vore medarbejdere og til gavn for vore kunder.